keskiviikko 2. tammikuuta 2013

goodbye 2012 and welcome 2013

january
Tammikuusta päällimmäisenä jäi ehdottomasti mieleen Gym Class Heroesin keikka Helsingissä. Muuten aika kului aika paljon lukiovalintoja miettiessä.

february
Helmikuussa(ja erityisesti hiihtolomalla) tehtiin kavereitten kanssa kaikkea hauskaaa :) Käytiin laivalla, juhlittiin mun synttäreitä ja ihan loman kunniaksikin nostetiin maljaa.

mars

Maaliskuu ei ollut mitenkään kummoinen kuukausi, liukui vain ohi kesää odotellessa. Käytiin koulun kanssa Himoksella laskettelemassa, tein yhteishaun, laskettelin ja hengailin kavereiden kanssa.

april
Huhtikuun alussa kävästiin Helsingissä kattomassa Examplee ja huikeeta oli! Sit vappu meni tapansa mukaan Vartiovuorella ja jokirannassa kamujen kanssa :)

may
Toukokuu oli niin ihana kuukausi :) Kesä oli ihan ovella ja viimesiä vietiin peruskoulussa. Vietettiin ihan mahtavat pardit mun kaverin synttäreitten kunniaksi ja koulussa oli samalla haikee, mut odottava tunnelma. Ihan viimesellä viikolla käytiin Unkarissa luokkaretkellä. Vaiks kaikki ei menny ihan putkeen, en silti koskaan tuu unohtaa tota ihanaa ja naurun täyteistä matkaa :)

june
Ja sit saapuikin kauan odotettu kesäloma! Päättärit oli samaan aikaan ihanat ja kauheet. Aamulla koulussa kaikki vaan itki ja mul on vieläki ihan kauhee ikävä koko luokkaa :( Mut illalla pidettiin sit hauskaa meijän mökillä :) Ja kunnolla pidettiinkin! Sit alkoki heti maanantaina kesätyöt ja palloilin neljään asti aina siellä ja illat missä milloinkin. 
june
 Kesäkuust saisin niin paljon juttuu et huhhu. Mut tälleen tiivistettynä lähettiin mun kaverin kanssa Senäjoelle Provinssi rockiin ja oli ihan sairast! En oo reivannu koskaan niin paljon ja sadekkaan ei meitä estänyt ;) Sit juhannus meni mukavasti ihanien tyttöjen seurassa :) 

july
Heinäkuussa jatku sama meininki. Mentiin ympäri Turun seutuu ja löydettiin ittemme aina milloin mistäkin. Sit kävästiin DBTL:ssä ja kaikkee semmosta. Näin paljon tuttuja ja vietin ihanaa aikaa :)

august
Elokuussa vedettiin viimiset kesäloman viikot täysillä ja käytiin siinä jossain kohtaakin Aura festissä. Sit alotin uudessa lukiossa ja yritettiin nauttia kesän viimeisitä hetkistä vielä ku niitä oli jäljellä.

september
Syyskuussa sitten tuli semmonen "paluu arkeen". Ei oo jääny mitään erikoista mieleen, paitsi se ku sain sit vihdoin ja viimein noi näkyvät raudat(not nice at all). Näkyykin hyvin huonosti tuossa mun yksittäiskuvassa.

october
Lokakuussakaan ei tapahtunut mitään erikoista ja kuvasaldokin on erittäin huonoa. Syyslomalla näin pitkästä aikaa yläaste kavereita ja sitä rataa. Sain välillä totutella uusiin ja epämielyttäviinkin tilanteisiin.

november
Kuvat vain huononee siinä samassa kuin mielikin. Koulu ja väsymys täytti aika hyvin elämää ja välillä piti miettiä asioita ihan uudestaan. Mut hei there cannot be rainbow without even little rain.

december
Joulukuussa sit ajatukset oli enimmäkseen tulevassa joululomassa. Sateenkaari alkoi jo näkyä taivaanrannassa ja vietin kavereiden ja perheen kanssa mukavia joulukuisia iltoja :) Sit meijän koulu järjesti pikkujoulut, josta eka kuva on.


Nyt ollaan sit jo kokonaan uuden vuoden puolella. 2012 oli oikeastaan aika mukava vuosi ja tooooodella tapahtumarikas. Vaikka loppusta jäi vähän paha maku suuhun, niin vietin silti aivan mahtavan kesän ja kevään :) Toivon, että 2013 vuosi tuo mukanaan hyviä ihmisiä (ja pitää vanhatkin mukana) sekä huikeita kokemuksia ja ennen kaikkea onnellisuutta. Pidetään peukkuja pystyssä ja vietetään kaikki ihan paras vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti